جغرافیای اتریش
۱۱ اسفند ۱۳۹۶
تور اتریش
۱۲ اسفند ۱۳۹۶

انواع ویزای مجارستان

ویزای تجاری

ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها

ویزای ورزشی

ویزای تحصیلی

ویزای ملاقات با بستگان

مراحل صدور ویزا

چنانچه متقاضی قصد سفر به مجارستان و اقامت کمتر از ۹۰ روز را داشته باشد، ابتدا باید از طریق وب‌سایت کارگزار سفارت مجارستان برای دریافت وقت ملاقات اقدام کند. سپس در موعد مقرر جهت انجام سایر مراحل شامل ارائه مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک به صورت حضوری به دفتر کارگزار مراجعه کند.

مدارک لازم برای دریافت ویزا

 فرم درخواست ویزا (موجود در سایت سفارت)

 اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

 اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی

 ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید (۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر)

 کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

 نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

 گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو

 سند مالکیت

 واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌ها

کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.

حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.

حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.