اخذ ویزای مجارستان
۱۱ اسفند ۱۳۹۶
راهنمای سفر به وین ؛ اتریش
۱۲ اسفند ۱۳۹۶

ویزای اتریش

سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است، در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت اتریش، با ما همراه باشید

سفارت اتریش کجاست؟

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

هزینه ویزای اتریش

هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو

برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان

ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو

تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای اتریش

برای دریافت ویزای اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

 فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

 پاسپورت معتبر

گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد

 کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

 بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

 رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

 بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

 هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند

گذرنامه

فرم درخواست + عکس

کپی بلیط و رزرو هتل

دعوتنامه

ریزپرینت حساب بانکی

گواهی تمکن مالی بانک

فیش حقوقی

گواهی اشتغال به کار

گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب

سند ملکی

شناسنامه

سایر مدارک

کپی بیمه

 دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)مقاله مرتبط:,مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است