مدارک موردنیاز برای ویزای اتریش

وقت سفارت هلند
۱۳ اسفند ۱۳۹۶
زندگی و هزینه در اتریش
۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
نمایش همه

راهنماي اخذ ويزاي اتريش

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ستاره طلایی سوزان

در حال حاضر برای اخذ ویزا اتریش به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد

دو قطعه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد)

گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)

فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)

مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود.

رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)

بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد.

مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.