جاذبه های گردشگری آنتالیا
۱۲ اسفند ۱۳۹۶
معرفی برترین مقاصد گردشگری
۱۳ اسفند ۱۳۹۶

وقت سفارت اتریش

سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما موکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزای اتریش ارائه گردند.

خواهشمند است توجه داشته باشید، برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میشود، تنها وجهی که می بایست پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا بوده و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان قابل دریافت می باشد. خواهشمند است فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضاء نمائید، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد. یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دلیلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزای اتریش و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزای اتریش به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

مدارک مورد نیاز

در حال حاضر برای اخذ ویزای توریستی اتریش به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

 فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد

دو قطعه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد)

گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)

فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)

مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود

رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)

بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد

مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد